tinasw -
Hjem Add Om meg Kontakt

2

Heisann!

 

Denne helgen har vært både bra og dårlig. Det dårlige var at jeg var syk, noe som iriterte meg utrolig mye siden jeg skulle egentlig på en fest med venner. Men jeg valgte og ikke gå, siden jeg snart skal reise til Dubai:)  Og jeg vil jo liksom bli frisk til det. Jeg var også  ganske dårlig så jeg tror ikke jeg hadde orket uansett. Det gode med helgen var at jeg ble heldigvis var bedre på lørdagen. Da hadde jeg  en liten fotoshoot med meg selv siden jeg kjeda meg. Skulle egentlig ta bildene ute men det ble så fort mørkt, så det ble inne. På kvelden hadde jeg en jentekveld/overnatting med Tiril. Vi så filmen "Kyss meg for faen i helvete". Den var kjempe søt, og jeg fikk utrolig lyst på en kjæreste etter å ha sett filmen hahaha. 

Nå er det og snart Jul! I dag er det lille julaften og jeg er som vanlig sent ute med julegaver og innkjøp til Dubai så det blir kvadrat på meg i dag, hehe.  

 

 

 

 

 


God Jul og godt nyttår!

 

-  tinasw

 • 0

  Heihei :)

   

  Har ikke blogget på en goood stund nå. Det har liksom ikke frista meg pluss at jeg har hatt så utrolig mye å gjør på skolen. Så jeg tror det kommer til å bli lite blogging på meg, tror jeg bare blogger når jeg føler for det. Siden sist har det ikke skjedd så mye. Skolen er den samme, like mye å gjør hver uke. Masse inleveringer, prøver, framføringer, læringsoppdrag...for å si det sånn så er det mer en nok! Jeg føler selv at jeg har blitt en mer sterkere og positiv person. Jeg føler liksom at jeg kan åpne meg mer foran andre en det jeg kunne før. Og det er jeg utrolig glad for!

   

   

  - tinasw

 • Tina salte wendt

  Hei! Jeg heter Tina. Jeg er 15 år, og på fritiden er jeg med venner, danser og skal prøve så godt jeg kan å blogge! Jeg er veldig opptatt av mote og elsker og ta bilder! Håper du vil følge med på bloggen min <3 Peace!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde