tinasw -
Hjem Add Om meg Kontakt

7

Hei mine søte lesere!

 

Jeg har hatt en fantastisk dag i dag, med veldig fint vær. Har hatt vannkrig med venner. Det var sykt kjekt! Har ikke hatt det så gøy på lenge! I dag blir innlegget ikke så langt fordi jeg skal ha overnatting av en vennine. Så det blir kooos! 

 


Tessi

 

- Tina

 • 6

  Heisann!

   

  Dagen i dag var super. Untatt om at jeg måtte stå opp tidlig (på grunn av hunden). Uansett, senere på dagen gikk jeg og mamma på Kvadrat å spiste lunsj på Waynes. Det var utrolig godt! Når vi for det første var på Kvadrat gikk vi selvfølgelig innom noen butikker. Fikk en top og solkrem av mamma. Så kjøpte jeg et smykke selv. Ble veldig fornøyd med tingene! Foresten, kan nesten ikke vente til jeg skal til Italia!!! 25. Juli reiser jeg med pappa og familien. Gledermeeeg! Skal ta masse bilder.

   


  Cindy


  Smykke fra H&M, 99,-


  Top fra Vero Moda, 99,-


  Dry Spary Oil og After sun fra Cubus. Sånn ca. 170,- (25%) 

   

  -Tina

   

 • 4

  Heisann!

   

  De siste dagene har vært utrolig kjekke! Har hatt det gøy med venner, vært på longboard på natta, laget masse godt, solt meg og bare slappet helt av. Sånne ting gjør meg utrolig glad, så jeg føler at jeg bare smiler hele tiden. haha. På Lørdagen som var sov jeg hoss Tiril. Vi snakka og koste oss. Utover kvelden ble vi utrolig hypre så vi bestemmte oss for å gå på longboard klokka 1 på natta. Haha! Det var sykt morsomt, så vi kommer sikkert til å gjøre det igjenn. I dag har jeg egentlig ikke gjort så mye. Sto opp tidlig og solte meg, og senere på dagen gikk jeg en tur i butikken og kjøpte noe godt. Har hatt en fotoshoot med meg selv i dag, hehe. Likte ikke alle bildene så jeg valgte bare noen. 

   

   

   

   

  xoxo

  - Tina <3

   

   

   


 • 2

  Hei!

   

  Var på Kvadrat forige tirsdag når det var nattåpent. Så jeg kjøpte en del nye sommerklær som jeg er ganske fornøyd med. Ja, jeg vet at jeg ikke blogger ofte. Men det er egentlig bare på grunn av at jeg ikke har tatt noen bilder. 

  Her er det jeg kjøpte:

   


  Genser fra Bikbok, 50% 79,-


  Bukse fra Carlings. 199,-  Shorts fra Carlings. 199,-


  Top fra Gina Tricot 129,-


  Fargetop fra bikbok 129,-    Hvit top fra bikok 124,- (Tilbud)


  Smykke fra Bikbok 139,- (Tilbud)   Øredobber fra Gina Tricot 29,-


  Hand Scrub og hand creme fra Loccitane 459,- til sammen.

   

   

  - Tina

   

   

 • Tina salte wendt

  Hei! Jeg heter Tina. Jeg er 15 år, og på fritiden er jeg med venner, danser og skal prøve så godt jeg kan å blogge! Jeg er veldig opptatt av mote og elsker og ta bilder! Håper du vil følge med på bloggen min <3 Peace!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde