tinasw -
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Hei!

 

I dag har jeg ikke gjort så veldig mye og dagen har vært veldig stressende. På dagen ringte cecilie meg og spurte om vi skulle sra til sandnes. Så vi gjorde det for jeg skulle møtte pappa der kl. 4. Vi venta på bussen men den kom aldri! så vi sto der i kansje en time før den endelig kom. Når vi kom til Sandnes var klokka plutselig fire, og da skulle jeg møtte pappa. Så vi fikk ikke akkurat shoppet da. 

Men jeg tenkte å skrive litt om st.hans som var på søndag. Jeg var på Vannasen med familien. Det var ikke så mye å gjøre for det regna sykt mye! Men vi var så heldige og fant en plass under et tre. Der vi grilla og koste oss. Senere ble bålet tent og det var skikkelig mye flammer. Så jeg tok noen ganske kule bilder som jeg er veldig fornøyd med.

 


Innkjøp - Solbriller fra H&M 10,-
 cecilie


Pappa

 

 

-tinasw

 

 

 

 • 2

  Hei! 

   

  Har ikke blogget på en stund nå. Og det er fordi jeg har hatt det så utrolig travelt med skolen. Det er liksom siste inspurt! Vi har nettop hatt eksamenstid. Skriftlig og muntlig, så jeg har vært skikkelig opptatt med skriftlig. Og forresten, jeg hadde ikke muntlig eksamen siden jeg kom opp i matte og er fritatt i det faget :) Er utrolig glad for at jeg slapp muntlig eksamen! Men ja nok om det. En annen grunn til jeg ikke har blogget, er fordi vi har fått en liten valp her i huset! Hun er sååå søt og du klarer ikke og motstå henne! (kommer bilde). Jeg har tatt veldig masse bilder av forskjellige hendelser som jeg tenkte dere skulle få se i dette innlegget. Nå framover tror jeg at jeg skal prøve å blogge nesten hver dag. Det er jo sommerferie!!! Og jeg skal selfølgelig dele alt me dere <3 

   

  Et lite Bildedryss :

   


  Sommer innkjøp


  Loveyou Cindy <3


  Laget milkshake med Pernille i dag! Den var sykt god!


  Oppskriften på milkshaken


  Tar imot vintemålet :O


  Min sjønne valp Cindy.


  Var på hundebesøk hos tante, der Cindy fikk møte Lisa. Tror de likte hverandre ganske godt :)


  Var på et til hundebesøk hos den andre tanten min der Cindy fikk møte Rasmus. :) 


  Rasmus <3

   

  La ikke ut alle bildene nå, siden det var ganske mangen. Så jeg valgte bare noen :)

   

  - Tina

   

   

 • Tina salte wendt

  Hei! Jeg heter Tina. Jeg er 15 år, og på fritiden er jeg med venner, danser og skal prøve så godt jeg kan å blogge! Jeg er veldig opptatt av mote og elsker og ta bilder! Håper du vil følge med på bloggen min <3 Peace!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde