tinasw -
Hjem Add Om meg Kontakt

2

Heisann!

 

Denne helgen har vært både bra og dårlig. Det dårlige var at jeg var syk, noe som iriterte meg utrolig mye siden jeg skulle egentlig på en fest med venner. Men jeg valgte og ikke gå, siden jeg snart skal reise til Dubai:)  Og jeg vil jo liksom bli frisk til det. Jeg var også  ganske dårlig så jeg tror ikke jeg hadde orket uansett. Det gode med helgen var at jeg ble heldigvis var bedre på lørdagen. Da hadde jeg  en liten fotoshoot med meg selv siden jeg kjeda meg. Skulle egentlig ta bildene ute men det ble så fort mørkt, så det ble inne. På kvelden hadde jeg en jentekveld/overnatting med Tiril. Vi så filmen "Kyss meg for faen i helvete". Den var kjempe søt, og jeg fikk utrolig lyst på en kjæreste etter å ha sett filmen hahaha. 

Nå er det og snart Jul! I dag er det lille julaften og jeg er som vanlig sent ute med julegaver og innkjøp til Dubai så det blir kvadrat på meg i dag, hehe.  

 

 

 

 

 


God Jul og godt nyttår!

 

-  tinasw

 • 0

  Heihei :)

   

  Har ikke blogget på en goood stund nå. Det har liksom ikke frista meg pluss at jeg har hatt så utrolig mye å gjør på skolen. Så jeg tror det kommer til å bli lite blogging på meg, tror jeg bare blogger når jeg føler for det. Siden sist har det ikke skjedd så mye. Skolen er den samme, like mye å gjør hver uke. Masse inleveringer, prøver, framføringer, læringsoppdrag...for å si det sånn så er det mer en nok! Jeg føler selv at jeg har blitt en mer sterkere og positiv person. Jeg føler liksom at jeg kan åpne meg mer foran andre en det jeg kunne før. Og det er jeg utrolig glad for!

   

   

  - tinasw

 • 0


  Veggskrfit fra Bohus


  Elske sko <3 

   

  -tinasw

 • 1  Hei!

  Først vil jeg bare si sorry for at jeg ikke har blogget. Har rett og slett ikke hatt tid. Har nettopp begynn på vidergående så det er ganske mye nytt og i tilegg til det har går jeg på fritidsaktiviteter på fritida. Så det er mest i helgene jeg kommer til å få tid til å blogge tror jeg. I dette innlegget skal jeg egentlig bare legge ut bilder fra sommerfferien! Håper dere liker de <3

     Det lynte og tordna når vi satt i flyet! Det var sinnsykt skummelt siden vi kjørte liksom rundt stormen. Så vi så alt.


  Dårlig kvalitet. Prøvde å ta bilde av lyn

   


  Utsikten fra Leiligheten vår.


  Prøvde å ta bilde av blodmånen, noe som var veldig vanskelig....


  Pappa <3


  Gardaland <3


  Milano


  Cindy <3

  Hva synest dere om bildene?

  - tinasw <3

   

   

   

   

 • 2

  heihei!

  Vet at det er lenge siden jeg har blogget. Men det er fordi jeg har vært i Italia. Og internettet der va sinnsykt dårlig... Uansett, jeg har tatt masse bilder fra Italia som jeg skal legge ut senere.  Kommer til å skriv mer i neste innlegg.

   


  Peplumtopp: 299,-    Grå Topp (Åpen rygg): 199,-      Genser (Tilbud): 99,-  Sko fra Dinsko: 699,-


  Blå slim bukse fra Bikbok: 599,-    Svart slim bukse fra carlings: 399,-


  Veske fra Morris: (husker ikke prisen)


  skinClutch fra Italia/Outlet: 150,-


  Kjole fra Italia/Outlet: 100,-         Sko fra Italia/Outlet: (hukser ikke prisen)


  alt fra Italia. (husker ikke prisene)

   


  PernilleSofieja.blogg.no 

  Anbefaler bloggen hennes! :)

   

  -tina

 • 7

  Hei mine søte lesere!

   

  Jeg har hatt en fantastisk dag i dag, med veldig fint vær. Har hatt vannkrig med venner. Det var sykt kjekt! Har ikke hatt det så gøy på lenge! I dag blir innlegget ikke så langt fordi jeg skal ha overnatting av en vennine. Så det blir kooos! 

   


  Tessi

   

  - Tina

 • 6

  Heisann!

   

  Dagen i dag var super. Untatt om at jeg måtte stå opp tidlig (på grunn av hunden). Uansett, senere på dagen gikk jeg og mamma på Kvadrat å spiste lunsj på Waynes. Det var utrolig godt! Når vi for det første var på Kvadrat gikk vi selvfølgelig innom noen butikker. Fikk en top og solkrem av mamma. Så kjøpte jeg et smykke selv. Ble veldig fornøyd med tingene! Foresten, kan nesten ikke vente til jeg skal til Italia!!! 25. Juli reiser jeg med pappa og familien. Gledermeeeg! Skal ta masse bilder.

   


  Cindy


  Smykke fra H&M, 99,-


  Top fra Vero Moda, 99,-


  Dry Spary Oil og After sun fra Cubus. Sånn ca. 170,- (25%) 

   

  -Tina

   

 • 4

  Heisann!

   

  De siste dagene har vært utrolig kjekke! Har hatt det gøy med venner, vært på longboard på natta, laget masse godt, solt meg og bare slappet helt av. Sånne ting gjør meg utrolig glad, så jeg føler at jeg bare smiler hele tiden. haha. På Lørdagen som var sov jeg hoss Tiril. Vi snakka og koste oss. Utover kvelden ble vi utrolig hypre så vi bestemmte oss for å gå på longboard klokka 1 på natta. Haha! Det var sykt morsomt, så vi kommer sikkert til å gjøre det igjenn. I dag har jeg egentlig ikke gjort så mye. Sto opp tidlig og solte meg, og senere på dagen gikk jeg en tur i butikken og kjøpte noe godt. Har hatt en fotoshoot med meg selv i dag, hehe. Likte ikke alle bildene så jeg valgte bare noen. 

   

   

   

   

  xoxo

  - Tina <3

   

   

   


 • 2

  Hei!

   

  Var på Kvadrat forige tirsdag når det var nattåpent. Så jeg kjøpte en del nye sommerklær som jeg er ganske fornøyd med. Ja, jeg vet at jeg ikke blogger ofte. Men det er egentlig bare på grunn av at jeg ikke har tatt noen bilder. 

  Her er det jeg kjøpte:

   


  Genser fra Bikbok, 50% 79,-


  Bukse fra Carlings. 199,-  Shorts fra Carlings. 199,-


  Top fra Gina Tricot 129,-


  Fargetop fra bikbok 129,-    Hvit top fra bikok 124,- (Tilbud)


  Smykke fra Bikbok 139,- (Tilbud)   Øredobber fra Gina Tricot 29,-


  Hand Scrub og hand creme fra Loccitane 459,- til sammen.

   

   

  - Tina

   

   

 • 0

  Hei!

   

  I dag har jeg ikke gjort så veldig mye og dagen har vært veldig stressende. På dagen ringte cecilie meg og spurte om vi skulle sra til sandnes. Så vi gjorde det for jeg skulle møtte pappa der kl. 4. Vi venta på bussen men den kom aldri! så vi sto der i kansje en time før den endelig kom. Når vi kom til Sandnes var klokka plutselig fire, og da skulle jeg møtte pappa. Så vi fikk ikke akkurat shoppet da. 

  Men jeg tenkte å skrive litt om st.hans som var på søndag. Jeg var på Vannasen med familien. Det var ikke så mye å gjøre for det regna sykt mye! Men vi var så heldige og fant en plass under et tre. Der vi grilla og koste oss. Senere ble bålet tent og det var skikkelig mye flammer. Så jeg tok noen ganske kule bilder som jeg er veldig fornøyd med.

   


  Innkjøp - Solbriller fra H&M 10,-
   cecilie


  Pappa

   

   

  -tinasw

   

   

   

 • 2

  Hei! 

   

  Har ikke blogget på en stund nå. Og det er fordi jeg har hatt det så utrolig travelt med skolen. Det er liksom siste inspurt! Vi har nettop hatt eksamenstid. Skriftlig og muntlig, så jeg har vært skikkelig opptatt med skriftlig. Og forresten, jeg hadde ikke muntlig eksamen siden jeg kom opp i matte og er fritatt i det faget :) Er utrolig glad for at jeg slapp muntlig eksamen! Men ja nok om det. En annen grunn til jeg ikke har blogget, er fordi vi har fått en liten valp her i huset! Hun er sååå søt og du klarer ikke og motstå henne! (kommer bilde). Jeg har tatt veldig masse bilder av forskjellige hendelser som jeg tenkte dere skulle få se i dette innlegget. Nå framover tror jeg at jeg skal prøve å blogge nesten hver dag. Det er jo sommerferie!!! Og jeg skal selfølgelig dele alt me dere <3 

   

  Et lite Bildedryss :

   


  Sommer innkjøp


  Loveyou Cindy <3


  Laget milkshake med Pernille i dag! Den var sykt god!


  Oppskriften på milkshaken


  Tar imot vintemålet :O


  Min sjønne valp Cindy.


  Var på hundebesøk hos tante, der Cindy fikk møte Lisa. Tror de likte hverandre ganske godt :)


  Var på et til hundebesøk hos den andre tanten min der Cindy fikk møte Rasmus. :) 


  Rasmus <3

   

  La ikke ut alle bildene nå, siden det var ganske mangen. Så jeg valgte bare noen :)

   

  - Tina

   

   

 • 3

  Heisann! 

   

  Har ikke blogget på mandag eller tirsdag så jeg tenkte å legge ut noen søte og kule bilder fra dagene som har vært. På mandag var jeg med Tiril, vi gjorde ikke så mye egnentlig, men vi var ganske hypre så vi lo sinnsykt mye! haha. Blir aldri lei av deg Tiril! Jeg fikk også noen joggesko som jeg er super fornøyde med. Men de skal jeg bare bruke som ute joggesko da. (kommer bilde). Resten av kvelden slappet jeg bare av, og spiste en god skål med bær og vaniljekesam<3

  På tirsdag var jeg hoss papppa. Vi/Stemoren min har nemlig fått en supersøtt valp som heter Tessi! Kan ikke beskrive hvor utrolig søt hun er! Rasen er Bolognese som er litt i slekt med Bichon frise, som jeg skal få i begynnelsen av juni. Gleder meg utrolig mye til å få valp! Tok veldig mange bilder av Tessi, men valgte ut et par stykk som jeg legger ut. 

  I dag ble jeg amalie h med hjem og så på Yorkshire terrier valpen hennes. Føler jeg møter valper hele tiden! Men ja uansett, den var sinnsykt søøøt! Men hadde ikke med kameraet så jeg fikk ikke tatt bilde...men jaja. Her kommer uansett bildene fra mandag og tirsdag :)

   


  Gla i deg vennen! Nikon D3100


  Hahahaha! Badasss!  Nikon D3100


   Nikon D3100


  Nikon D3100


  awwww, se så liten! Nikon D3100


  Tessi <3 Nikon D3100


   Nikon D3100

   

  Håper du likte innlegget! - Tina

 • 8

  Heii! 

   

  Var på shopping for noen dager siden! Det va sykt kjekt og ble sykt fornøyd med tingene jeg fikk! <3 Det jeg fikk var TOMS sko, som jeg bare elsker! The walking dead, sesong 2. Og tightser :)

   


  Tights fra Lindex. 

   


  The walking dead, sesong 2. ,- 399 kr.

   


  TOMS ,-700

   

  -Tinasw

 • 8

  Hei!

   

  Venninna mi hadde så lyst at jeg skulle blogge igjen, så da prøver jeg igjen! Dette er min nye blogg som jeg kommer til å skrive om mote, hverdagen min, innkjøp, ferie og masse andre ting :) selvfølgelig skal jeg legge ut masse bilder og outfit`s ! Kanskje blir det også noen videoer!! Håper dere vil lese bloggen min og følge med på den <3 Her kommer det noen random bilder...

   


  Smil til verden og verden smiler til deg!  Nikon D3100

   


  Nikon D3100

   

   

  - Tinasw

 • Tina salte wendt

  Hei! Jeg heter Tina. Jeg er 15 år, og på fritiden er jeg med venner, danser og skal prøve så godt jeg kan å blogge! Jeg er veldig opptatt av mote og elsker og ta bilder! Håper du vil følge med på bloggen min <3 Peace!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde