This week (tinasw)
Hjem Add Om meg Kontakt

3

This week

Heisann! 

 

Har ikke blogget på mandag eller tirsdag så jeg tenkte å legge ut noen søte og kule bilder fra dagene som har vært. På mandag var jeg med Tiril, vi gjorde ikke så mye egnentlig, men vi var ganske hypre så vi lo sinnsykt mye! haha. Blir aldri lei av deg Tiril! Jeg fikk også noen joggesko som jeg er super fornøyde med. Men de skal jeg bare bruke som ute joggesko da. (kommer bilde). Resten av kvelden slappet jeg bare av, og spiste en god skål med bær og vaniljekesam<3

På tirsdag var jeg hoss papppa. Vi/Stemoren min har nemlig fått en supersøtt valp som heter Tessi! Kan ikke beskrive hvor utrolig søt hun er! Rasen er Bolognese som er litt i slekt med Bichon frise, som jeg skal få i begynnelsen av juni. Gleder meg utrolig mye til å få valp! Tok veldig mange bilder av Tessi, men valgte ut et par stykk som jeg legger ut. 

I dag ble jeg amalie h med hjem og så på Yorkshire terrier valpen hennes. Føler jeg møter valper hele tiden! Men ja uansett, den var sinnsykt søøøt! Men hadde ikke med kameraet så jeg fikk ikke tatt bilde...men jaja. Her kommer uansett bildene fra mandag og tirsdag :)

 


Gla i deg vennen! Nikon D3100


Hahahaha! Badasss!  Nikon D3100


 Nikon D3100


Nikon D3100


awwww, se så liten! Nikon D3100


Tessi <3 Nikon D3100


 Nikon D3100

 

Håper du likte innlegget! - Tina • 15.05.2013 kl.22:15
  tessi var kjempesøt og jeg elsket de skoene :)
  15.05.2013 kl.22:31
  tusentakk Pernille!!<3
  16.05.2013 kl.23:06
  skjønne hund,tøffe joggesko og kule veninna!!!  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  Tina salte wendt

  Hei! Jeg heter Tina. Jeg er 15 år, og på fritiden er jeg med venner, danser og skal prøve så godt jeg kan å blogge! Jeg er veldig opptatt av mote og elsker og ta bilder! Håper du vil følge med på bloggen min <3 Peace!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde