Ny blogg (tinasw)
Hjem Add Om meg Kontakt

8

Ny blogg

Hei!

 

Venninna mi hadde så lyst at jeg skulle blogge igjen, så da prøver jeg igjen! Dette er min nye blogg som jeg kommer til å skrive om mote, hverdagen min, innkjøp, ferie og masse andre ting :) selvfølgelig skal jeg legge ut masse bilder og outfit`s ! Kanskje blir det også noen videoer!! Håper dere vil lese bloggen min og følge med på den <3 Her kommer det noen random bilder...

 


Smil til verden og verden smiler til deg!  Nikon D3100

 


Nikon D3100

 

 

- Tinasw • 11.05.2013 kl.21:22
  kul blogg

  pernille
  Sindre
  11.05.2013 kl.21:25
  Du passer ikke å blogge og jeg kjønner ikke hvorfor du ville blogge igjen. Du klarer jo ikke å skrive bra til at det skal vær kjekt å lese. og du er ikke fine eg spyr hver eneste gang jeg ser deg på det bildet.
  Anonym
  11.05.2013 kl.21:25
  ØØØ
  11.05.2013 kl.22:51
  skjerp dere la hun få en sjangse

  kjempe glad i deg tina <3

  pernille
  11.05.2013 kl.23:09
  Du e nydeli tina <3

  Ikje bry deg om ka andre seiie :), eg syns du er flinke te å blogga bare fortsett! Stay strong <3
  11.05.2013 kl.23:13
  Dere anonyme, hold kjeft! hun er en mye bedre blogger enn dere noen gang kommer til og bli og vil bli. Har dere ikke noe positivt og si så hold kjeft. Liker dere ikke bloggen henne, så trykk på krysset å høyre hjørne. Gå bort fra bloggen hennes, hun tvinger ingen til og lese bloggen hennes, teite anonyme!
  Tina E ;3
  11.05.2013 kl.23:16
  Ka faen feile det dåkk øvenfor? (me de stygge kommentarane)

  Tina får nå blogga om hu vil, det e nå ulikt ka folk oppfatte som kjekt å lesa å det e greit du har di meining om det, men ska du kommentera på utseende hennas kan du gå å brenna..

  Tina e kjempeflotte, finare enn eg någen gong komme te å bli. Kommentarfelte e ikkje får å hakka ner på folk, men får å sei sin meining om blogginnlegge.. Det e greit du seie DU syns det e kjedelig, men e det då någe vits å ver innpå denne bloggen?

  Bare prøv å ikkje ta de stygge tingå te deg Tina, det fins allti folk som hakke ner på ein, de tenke ofte ikkje øve koss det kan påvirka andre mennesker, prøvå vis litt medfølelse for de toskane, tenk koss det må ver å ikkje klara å tenka skikkelig.. c:

  Gla i deg, selvom me ses for sjeldent XD
  12.05.2013 kl.02:52
  awww <3 sitte faktiskt her å grine nå....ikke på grunn av de stygge kommentarene, men på grunn av at det va utrolig fint skreve av deg Tina!! Tusentakk for du støtte meg og alle dåkk andre!<3 det betyr mye...spesiellt når eg ikke forstår koffor eg får de stygge kommentarene ovenfor. Og eg håpe en kan ver me deg snart Tina! savne deg masse c:  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  Tina salte wendt

  Hei! Jeg heter Tina. Jeg er 15 år, og på fritiden er jeg med venner, danser og skal prøve så godt jeg kan å blogge! Jeg er veldig opptatt av mote og elsker og ta bilder! Håper du vil følge med på bloggen min <3 Peace!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde